Heatsink til den nordiske elektronikindustri

Vi fremstiller emner med dine trykstøbeværktøjer

Bruger du heatsink i din produktion? Så lad os fremstille dem til dig. Hos ALCUMATIC A/S har vi specialiseret os i trykstøbning og bearbejdning af aluminium samt den efterfølgende montage. Fremstillingen sker i dine trykstøbeværktøjer efter de ønskede specifikationer.

Vi er leverandør til den nordiske elektronikindustri, men vi har også lokale kunder i blandt andet Sønderborg, Padborg og Aabenraa samt det øvrige Danmark. Vi råder over en moderne maskinpark, hvor vores dygtige og veluddannede medarbejdere udfører deres opgaver med grundighed og stor omhu.

Fremstilling af ribber i en effektiv og ensartet kvalitet

​Et heatsink har til formål at lede varmen væk fra elektronikkomponenten, så apparatet kan opretholde sin performance. I mange tilfælde bliver det kombineret med et kabinet, og dermed kommer aluminiummets styrke og varmeledningsegenskaber til sin fulde ret.

Et aluminiumsheatsink er typisk kendetegnet ved høje ribber, som er komplekse at trykstøbe. Gennem 30 års samarbejde med elektronikindustrien har vi de nødvendige kompetencer til at designe og fremstille høje ribber i en effektiv og ensartet kvalitet.​

Et vigtigt parameter i fremstillingen af trykstøbte aluminiumsheatsink er en ensartet metalstruktur. For at lede varme væk fra de elektroniske komponenter er det vigtigt, at der ikke er luftlommer og porøsiteter i det trykstøbte gods.

Dette sikres ved en streng processtyring og vores mangeårige specialisering i trykstøbning og værktøjsdesign. Endelig sikrer en præcis spåntagende bearbejdning og afdækning før lakering det færdige aluminiumsheatsinks funktionalitet.

Kontakt os for at høre mere om trykstøbte heatsink

​Du er velkommen til at høre mere om vores kompetencer inden for trykstøbning, bearbejdning og montage. Vi tager gerne en snak om dine ønsker og krav til produktionen. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på fremstilling af trykstøbte heatsink.​

Indhent tilbud på en opgave

Du er velkommen til at kontakte os med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud.

Få svar inden 48 timer​

Stor knowhow og ekspertise

Høj kvalitet - hver gang

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

ALCUMATIC A/S er en kvalitetsorienteret virksomhed med stolthed i vores håndværk. Vi bestræber os altid på at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

CVR: 12096283​

arbejder-ikon

ALCUMATIC A/S is certified according to
ISO 9001​:2015 and ISO​ 14001:2015

ALCUMATIC A/S

Rønsdam 4, 6400 Sønderborg

Klik her for rutevejledning

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så ring gerne.