Pulverlakering som overfladebehandling af aluminium

Vi har stor erfaring og en moderne maskinpark

​Skal du have udført pulverlakering? Så har du fundet det rette sted. Hos ALCUMATIC A/S har vi specialiseret os i trykstøbning, bearbejdning og overfladebehandling af aluminium. Vi udfører også industrilakering af forskellige typer emner.

Vi har stor erfaring inden for vores fag, og vi råder over en moderne maskinpark. Samtidig tager vores dygtige og veluddannede medarbejdere altid ansvar i forhold til hver eneste arbejdsopgave. Vi servicerer erhvervskunder i blandt andet Sønderborg, Aabenraa, Padborg og alle andre steder.

Mulighed for forskellige pulvertyper og farver

​Hvad er pulverlakering? Pulverlakering er kort sagt lakering med pulver. Det foregår ved, at emnet forbehandles. Bagefter bliver pulveret elektrostatisk opladet, så emnet tiltrækker pulveret. Herefter bliver emnet varmebehandlet, indtil pulveret sidder fast som en hærdet lak.

Vi har et avanceret pulversprøjteanlæg, hvor der kan anvendes flere pulvertyper. Når pulveret er påført i sprøjteboksene, overføres emnerne til naturgasfyrede konvektionsovne. Her sørger den elektroniske temperaturstyring for en ensartet hærdning og et optimalt resultat.

​Fordelen ved at pulverlakere er, at overfladen får gode mekaniske egenskaber, og at den flotte finish holder længe. Overfladen bliver med andre ord både ensartet, slagfast og modstandsdygtig over for ridser. Der er mulighed for at vælge imellem en lang række forskellige farver.

Få et uforpligtende tilbud på pulverlakering

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om industrilakering og om vores priser. Samtidig kan du fortælle mere om dine produkter og dine ønsker til lakeringen. Herefter kan vi sende et uforpligtende tilbud med en god pris for den ønskede pulverlakering.​

Indhent tilbud på en opgave

Du er velkommen til at kontakte os med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud.

Få svar inden 48 timer​

Stor knowhow og ekspertise

Høj kvalitet - hver gang

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

ALCUMATIC A/S er en kvalitetsorienteret virksomhed med stolthed i vores håndværk. Vi bestræber os altid på at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

CVR: 12096283​

arbejder-ikon

ALCUMATIC A/S is certified according to
ISO 9001​:2015 and ISO​ 14001:2015

ALCUMATIC A/S

Rønsdam 4, 6400 Sønderborg

Klik her for rutevejledning

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så ring gerne.