Montage og emballering af emner og komponenter

Professionelt produktionsfirma med moderne maskinpark

​Leder du efter en produktionsvirksomhed, der samtidig tilbyder montage? Så lad os klare fremstillingen eller forarbejdningen og det efterfølgende montagearbejde for dig.

Hos ALCUMATIC A/S har vi stor erfaring med trykstøbning, bearbejdning og overfladebehandling af aluminium. Vi er kort sagt et professionelt produktionsfirma med en moderne maskinpark, og vores dygtige og veluddannede medarbejdere udfører alle opgaver med stor omhu og grundighed. 

Vi arbejder for både lokale, nationale og internationale kunder i blandt andet Sønderborg, Aabenraa og Padborg samt i resten af Danmark og i udlandet.​

Vi sender komponenter direkte ind i dit logistiksystem

Vi udfører montageopgaver i forbindelse med emner, som vi har trykstøbt, bearbejdet og lakeret. Vi udfører også gerne emballering af de færdige komponenter i henhold til ønske. Dermed kan komponenterne gå direkte ind i dit logistiksystem​​. Mange af opgaverne udføres i samarbejde med vores netværk af lokale underleverandører.

​Eksempler på montageopgaver:

  • ​Isætning af skruer
  • ​​Montering af pakning​er
  • ​Montage af plastkomponenter
  • ​Og så videre.​

Vi lægger stor vægt på, at vores erfaring og knowhow skal komme kunderne til gode gennem et konstruktivt samarbejde med rådgivning og erfaringsudveksling. Vi går altid efter optimale resultater i et samarbejde, der bygger på tillid og gensidig respekt.

Kontakt os for at få et uforpligtende tilbud på montage

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for trykstøbning, bearbejdning og lakering samt montage. Vi står klar med råd og vejledning, og vi laver gerne et uforpligtende tilbud på den ønskede opgave.​

Indhent tilbud på en opgave

Du er velkommen til at kontakte os med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud.

Få svar inden 48 timer​

Stor knowhow og ekspertise

Høj kvalitet - hver gang

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

ALCUMATIC A/S er en kvalitetsorienteret virksomhed med stolthed i vores håndværk. Vi bestræber os altid på at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

CVR: 12096283​

arbejder-ikon

ALCUMATIC A/S is certified according to
ISO 9001​:2015 and ISO​ 14001:2015

ALCUMATIC A/S

Rønsdam 4, 6400 Sønderborg

Klik her for rutevejledning

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så ring gerne.