Industrilakering udføres med mange års erfaring

Har du brug for professionel industrilakering af metal eller andre materialer, så står vi hos ALCUMATIC A/S klar til at hjælpe dig. 

Vi har mange års erfaring indenfor både industrilakering, trykstøbning, bearbejdning, montage, heatsink og overfladebehandling af aluminium, og det kan både være af vores egne produkter, eller for kunder i vores lokalområde omkring Sønderborg, Aabenraa og Padborg.

Men som med vores andre services, tilbyder vi overfladebehandling til kunder fra hele landet og det øvrige Norden.

Få rådgivning om valg af den rette overfladebehandling

I vores lakeringsafdeling har du mulighed for at få rådgivning af vores kompetente personale, så du får den helt rette overfladebehandling og industrilakering. 

Vi tilbyder blandt andet:

Pulverlakering sikrer en overflade med en flot finish, der holder i rigtig lang tid samt en god mekanisk overflade. 

Hvis du skal have foretaget industrilakering af komplicerede emner i små eller mellemstore serier, kan vådlakering være den rette løsning, mens plastlakering er for dig, der har brug for industrilakering af plastemner.​​

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på industrilakering

Kunne du tænke dig at høre mere om, hvilke emner vi kan lakere, har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud på lige netop den industrilakering, som du har behov for, så tag kontakt til os.

Du kan enten ringe til os på telefon 74 48 57 50, eller du kan skrive til vores e-mail info@alcumatic.dk, hvis du foretrækker det. Derefter vender vi tilbage til dig med en besvarelse på din henvendelse hurtigst muligt.

Indhent tilbud på en opgave

Du er velkommen til at kontakte os med en kort beskrivelse af din opgave. Vi vender tilbage til dig hurtigst muligt med et godt tilbud.

Få svar inden 48 timer​

Stor knowhow og ekspertise

Høj kvalitet - hver gang

 
 
 
 
 
Vedhæft fil
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Om firmaet

ALCUMATIC A/S er en kvalitetsorienteret virksomhed med stolthed i vores håndværk. Vi bestræber os altid på at levere det bedste resultat til konkurrencedygtige priser.​

CVR: 12096283​

arbejder-ikon

ALCUMATIC A/S is certified according to
ISO 9001​:2015 and ISO​ 14001:2015

ALCUMATIC A/S

Rønsdam 4, 6400 Sønderborg

Klik her for rutevejledning

Sidder du med en konkret opgave, hvor du kan bruge vores erfaring, så ring gerne.